Wie zijn wij?
 
De wirwar van regelingen en de ontwikkelingen op het gebied van ARBO-Omstandigheden, Verzuimbegeleiding, Re-integratie, Salarisadministratie en Human Resourcing betekent dat u zich moet verdiepen in zaken die niet uw prioriteit hebben. En waarvoor u de vereiste kennis mist. Voor ons is dit onze thuismarkt.
Kasteel 4, 3441BZ Woerden

SVServicecenter is een snelgroeiende dienstverlener, gespecialiseerd op het gebied van personele aangelegenheden, verzuimbegeleiding, arbozorg en re-integratie.

SVS onderscheidt zich in haar dienstverlening door haar deskundige ondersteuning aan haar cliënten waarin de peilers Kwaliteit, Inzichtelijkheid, Simpel en Snel  toonaangevend zijn.
 
Wij staan voor professionaliteit en passie: dat merkt u aan onze advisering, in de uitvoering en bij de terugkoppeling. 
 
Wij beschikken over een omvangrijk netwerk van specialisten die werkzaam zijn bij UWV, arbodiensten, verzekeraars en pensioenfondsen. Wij kennen de ingangen en de wegen in deze voor de leek, ondoordringbare forten en maken daar ook gebruik van. Wij beheersen het geheimschrift van de verzekeraars maar spreken uw taal. Onbegrip kunnen wij helpen voorkomen. Door uw wensen te vertalen naar de markt.
 
Binnen de gemengde branche zijn veel ondernemers,  waaronder de franchiseondernemers van Blokker, Intertoys en Marskramers bij SVServicecenter aangesloten. Ook koepel- en brancheverenigingen rekent SVServicecenter tot haar cliëntenkring.
 
SVServicecenter is onafhankelijk en ongebonden.
Hierdoor zijn wij in staat om voor u een betrouwbare dienstverlener en partner te zijn.

SVS-Studieklas op het web
Studieklas op het web is erop gericht om werknemers tijdens verzuim niet stil te laten staan. Verzuim wordt geen verloren tijd, maar een investering in de toekomst.

SVS-Studieklas op het web
 
SVS-Coach op het web
Online coaching voor proffesionele begeleiding via de webcam. Neem afscheid van uw angsten en krijg grip op de situatie.

SVS-Coach op het web